Verzending

De foto prints worden meestal afgedrukt en verzonden binnen 72 uur nadat we uw betaling hebben ontvangen. De gemiddelde bezorgtijd is 3 tot 12 werkdagen voor levering binnen België en Nederland. We kunnen de levertijd echter niet garanderen.

Indien leverings-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld bij het gekozen artikel.

GRATIS VERZENDING 

Als dank voor uw bestelling bieden wij een GRATIS standaardverzending aan voor bestellingen boven 150EUR met levering in België en Nederland. 

LEVERING IN EUROPESE UNIE

Standaard leveren wij de foto prints enkel binnen de Europese Unie. Vanaf betaling voorzien we 72 uur voor de productie van de foto print en 3 tot 12 werkdagen voor levering binnen België en Nederland. Wij leveren eveneens binnen de ganze Europele Unie. De verzendingskost is daarbij wel afhankelijk van het land. 

We verzenden vandaag naar volgende landen rechtstreeks via de webshop : België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zweden. 

In geval u de bestelling voor het door u gekozen land niet kan afronden, gelieve dan contact op te nemen met Vince Wynants via het contactformulier.

LEVERING BUITEN EUROPESE UNIE

Standaard leveren wij de foto prints enkel binnen de Europese Unie. 

Indien u een levering wenst buiten de Europese Unie dan dient u contact op te nemen met Vince Wynants via het contactformulier. Wij bespreken dan met onze partner voor verzending of we in het door u gekozen land kunnen leveren en tegen welke voorwaarden.